BNBHeerhugowaard
  • Home
  • /
  • Over BNB Heerhugowaard

Over BNB Heerhugowaard

Onze bed and breakfast, in de woonplaats Heerhugowaard ligt in de Noordkop van Nederland, ongeveer 25 minuten vanaf het strand. Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en nog veel meer leuke kustplaatsen. Ook vlakbij Alkmaar, bekend om zijn kaasmarkt en gezellige winkelstraten. Er zijn leuke uitstapjes op ongeveer 30 minuten afstand zoals het vissersdorpje Volendam, Zuiderzee museum. Op maar 10 minuten afstand Middenwaard, het grootste overdekte winkelgebied boven het Noordzee kanaal. Met meer dan 140 verschillende winkels en restaurants in Heerhugowaard. De Klimduin in Schoorl, Vlindorado in Waarland, Dierentuin Hoenderdaell in Anna Paulowna en voor een heerlijke wandeling in het recreatie gebied Geestmerambacht in Koedijk. Houdt u van fietsen en/of wandelen dan kunt gebruik maken van de verschillende wandel- en fietsroutes bij ons in de omgeving. Uiteraard zijn er nog meer leuke uitjes dichtbij onze Bed and Breakfast.

Wij bieden een vrijstaande Bed and Breakfast aan, met veel privacy! U mag ook gebruik maken van de tuin met BBQ. De Ruimte is voor 1 of 2 personen.

Tijdens uw verblijf kunt u ook de Hottub er bijboeken. Hierin kunt u lekker ontspannen en genieten !

Achter een loftdeur een prachtige badkamer met douchecabine, deze cabine heeft een regendouche, massagedouche, thermostaatkraan, verlichting en bluetooth. Zodat hij ook kan verbinden met uw telefoon.

U kunt gebruik maken van een ledtv met kabelzenders, Wi-Fi. Ook kunt u Netflix kijken.

Gratis koffie en thee, hiervoor hebben wij een Delongi machine staan, met verse bonen maakt u een heerlijk bakkie Koffie, Cappucino, of Espresso. Heet water voor een kopje thee kan je ook uit deze machine halen.

Wij bieden het verblijf inclusief ontbijt aan, in overleg bezorgen wij het ontbijt bij de accommodatie. Het ontbijt zal bestaan uit jus d’orange, lekkere broodjes uit de oven, jam, vleeswaren, kaas, yoghurt en verse gekookte eieren en heerlijk schaaltje fruit.

BNBHEERHUGOWAARD

Uw gastheer / gastvrouw:

Alexander Thoonsen en Edith Thoonsen

Middenweg 535

1704BE Heerhugowaard

info@bnbheerhugowaard.nl

Bel of whatsapp 06 11 32 71 50

Back to Top